NeSu-tuotteet

NeSut arjessa ja ammattikäytössä

Oli kyse sitten julkisessa liikenteestä matkustamisesta, kaupassakäynnistä tai muista tapahtumista, NeSu on pehmeä ja mukava Suomessa valmistettu maski toistemme suojaksi.

NeSu-suu-nenäsuojaimet on testattu akkreditoiduissa laboratorioissa sairaaloiden, hoitolaitosten ja muiden vaativien työympäristöjen vaatimusten täyttämiseksi. NeSu Professional ja NeSu Professional UltraSoft suojaimet ovat EN 14683 mukaisia suojaimia, joiden suodatustehokkuus on vähintään 98 %.

Valmistettu Suomessa, tottakai.

NeSu Professional Type IIR

NeSu Professional Type IIR on kertakäyttöinen ja monikerroksinen suu- ja nenäsuojain lääketieteelliseen käyttöön. NeSu Professional Type IIR -suojain on roiskesuojattu ja testattu EN 14683:2019 + AC:2019 standardin mukaisesti eli se sopii hoitohenkilökunnan käyttöön.

Tutustu tuotteeseen

NeSu Professional Type II

NeSu Professional Type II on kertakäyttöinen ja monikerroksinen suu- ja nenäsuojain lääketieteelliseen käyttöön. NeSu Professional Type II -suojain on testattu EN 14683:2019 + AC:2019 standardin mukaisesti eli se sopii hoitohenkilökunnan käyttöön.

Tutustu tuotteeseen

NeSu Professional UltraSoft

NeSu Professional UltraSoft valmistetaan erittäin pehmeästä materiaalista, joka on hellävarainen kasvoille. Materiaali on ei-sytotoksinen (ISO 10993-5) eikä ärsytä tai herkistä ihoa (ISO 10993-10). NeSu Professional UltraSoft on Type II suojain, joka on testattu EN 14683:2019 + AC:2019 standardin mukaisesti eli se sopii hoitohenkilökunnan käyttöön.

(Poistunut valikoimasta)

Tutustu tuotteeseen

NeSu UltraSoft

NeSu UltraSoft on erittäin pehmeästä materiaalista valmistettu kertakäyttöinen kansalaismaski, joka on hellävarainen iholle.

(Poistunut valikoimasta)

Tutustu tuotteeseen

NeSu Basic

NeSu Basic on mukava ja luotettava, 3-kerroksinen kertakäyttöinen kansanmaski. Valmistamme kansanmaskit hyödyntäen Suomessa valmistettuja Ahlström-Munksjön materiaaleja.

(Poistunut valikoimasta)

Tutustu tuotteeseen
Suomalaisilta suomalaisille

NeSut tehdään aidosti kotimaisin voimin Suomen Hangossa.

Tutustu toimintaamme