Traditions of Clean Air

Filterpak

Filterpak on suomalainen, kasvomaskeihin, ilmansuodattimiin ja ilmanpuhdistusratkaisuihin keskittynyt yritys. Tämän päivän Filterpak valmistaa ja räätälöi ilmansuodattimia, sopimusvalmistaa private label -tuotteita, tekee aktiivista ja jatkuvaa tuotekehitystä sekä maahantuo MANN+HUMMEL -merkkisiä ilmansuodattimia.

Määrätietoisuus yrityksen työolojen ja toimintatapojen parantamisesta sekä tuotannon tehostamisesta ovat kantaneet onnistuneesti tähän päivään saakka. Filterpak on kasvanut yhden miehen autotalliyrityksestä 55 henkilöä työllistäväksi puhtaan ja terveellisen ilman pioneeriksi.

Henki

Filterpakin yhtenä keskeisenä ydinarvona on ihmisläheisyys – me panostamme jatkuvasti työolojen parantamiseen ja työntekijöidemme hyvinvointiin. Me uskomme, että huolehtimalla aidosti työntekijöistämme ja työympäristöstämme, pystymme rakentamaan parhaalla mahdollisella tavalla toimivaa yritystä. Perheyrityksenä haluamme olla koko työyhteisömme tukena ja mahdollistaa pitkän sekä mielekkään työuran meille kaikille.

NeSujen tuotannossa pyrimme aina valitsemaan kotimaisen ratkaisun. Päätöksillämme haluamme olla mukana tuomassa lisää työtä ja mahdollisuuksia Suomeen.

Vastuullisuus edellä

Vastuullisuus on iso osa yritystoimintaamme oli kyse henkilöstöstämme, ympäristöstä tai työstämme. Toimintamme kantaa suomalaisen työn Avainlippu-merkkiä – meille on tärkeää, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tietävät toimintamme kotimaisuudesta.

Suomalaisilta suomalaisille

NeSut tehdään aidosti kotimaisin voimin Suomen Hangossa.

Filterpak.fi