Vi är med i att skydda den finska vardagen

Inhemsk

NeSu är resultatet av finskt kunnande. Vi tillverkar NeSu-maskerna av högkvalitativa material, bl.a. Ahlström-Munksjös fiberduk som är tillverkad i Finland. Genom vår verksamhet vill vi skapa mer arbete i Finland.

Bekväm att använda

Det är viktigt att maskerna är så bekväma att använda som möjligt. Till vår glädje har NeSu maskerna fått beröm för sin bekvämlighet i flera användningstester och kundfeedback.

Filterpak

NeSu-maskerna tillverkas i Hangö av Filterpak, ett finskt företag som är expert på ren luft. Filterpak har decenniers erfarenhet av mångsidiga luftfiltreringslösningar. Du kan bekanta dig med Filterpaks verksamhet via den här länken!

Längre användning

Filtreringen av fiberduken som används i NeSu Basic -folkmaskerna baseras på mekanisk filtrering, vilket ökar deras hållbarhet och samtidigt möjliggör längre användning.

Filtreringseffekt

Enligt VTT:s mätning är NeSu-folkmaskernas filtreringseffektivitet 88 %. Professional-sortimentets skydd följer standarden EN 14683:2019 + AC:2019 för medicinska mun- och nässkydd och har annu högre filtreringseffektivitet.

Tillgänglighet

NeSu-ansiktsmasker finns tillgängliga i hela landet. Investeringar i nya produktionslinjer säkerställer att inhemska ansiktsmasker är tillgängliga för dem som behöver dem nu och i framtiden.

Filterpak

NeSu-produkterna tillverkas av det finska familjeföretaget Filterpak. Filterpak, som ligger i Hangö, har lång erfarenhet av lösningar för ren luft och luftfiltrering. Vi vill genom vår verksamhet främja finländarnas välmående och möjliggöra skapandet av nya arbetsplatser.

Läs mer